Wyświetlanie 61–72 z 76 wyników

Kawa El Salvador the San Francisco Farm

Nowość

Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa El Salvador

54,98 219,92 

Kawa El Salvador The San Francisco farm

Microlot od Andresa Salaverrii o wyjątkowej nucie smakowej aromatu różowego wina. Bogactwo owocowych tonów: truskawki, mandarynki, nektarynki i czerwonej śliwki. Delikatna słodycz jasnego karmelu. Średnia kwasowość. Średnie kremowe body.

Kraj pochodzenia – Salwador, Apaneca – Ilamatepec
Odmiana ziaren: Kenya, SL 28
Metoda obróbki ziaren – CF Washed Cherry
Punktacja średnia z 3 kaw SCA – 87.75 pkt.
Rekomendacja zaparzania – aeropress, french press/ drip

Kawa z Brazylii

Nowość

Sìtio Tarumã
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa z Brazylii Sìtio Tarumã

59,99 239,95 

Kawa z Brazylii Sìtio Tarumã

Połączenie intensywnych nut czerwonych owoców: soczystej truskawki, jeżyny i słodkiej śliwki. Złożone, kwiatowe aromaty jaśminu. Charakterystyczna cytrusowa kwasowość dodaje kawie wyjątkowego charakteru.

Kraj pochodzenia – Brazylia
Region – Mantiqueira
Plantacja – Sìtio Tarumã
Farmer – Eduardo Daniel da Silva
100% Arabika
Wysokość upraw – 1200 – 1300 m n.p.m
Odmiana botaniczna – Yellow Catuaí
Metoda obróbki ziaren – Anaerobic 96 hrs
Punktacja SCA – 89 pkt.
Rekomendacja zaparzania – aeropress, french press, drip

Kawa Panama

Nowość

Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Panama Carmen Estate Caturra Natural

34,49 68,99 

Kawa Panama Carmen Estate Caturra Natural

Kremowa, waniliowa słodycz mlecznej czekolady połączona z delikatnie pikantnym aromatem przypraw. Soczyste i orzeźwiające nuty żółtych owoców, aromat dojrzałej śliwki.

Kraj pochodzenia – Panama
Region –  Volcán, Chiriquí
Farma – Finca Carmen Estate
Farmer – Carlos Aguilera
100% Arabika
Metoda obróbki ziaren – natural
Odmiana botaniczna – Caturra
Stopień palenia – jasno
Rekomendacja zaparzania – areopres, french press, drip/przelew ręczny

iltry_kalita_155_brazowe_50sztfiltry_kalita_155_brazowe_50sztBrak produktu
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Filtry Papierowe Kalita Wave 155 brązowe

21,11 

Filtry Kalita Wave – rozmiar 155.

Z brązowego papieru.

Przed zaparzeniem dobrze jest zalać filtr gorącą wodą, kawa smakuje wtedy jeszcze lepiej.

Hario zestaw V60 Brązowy drip serwer filtry
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Hario zestaw V60 Brązowy – drip + serwer + filtry

78,72 

Doskonały zestaw startowy do zaparzania kawy Hario V-60 w kolorze brązowym.

Zestaw:

– plastikowy Dripper V60-02
– szklany dzbanek o pojemności 600 ml
– 40 papierowych filtrów
– miarka do ziaren kawy.

 

Hario porcelanowy Drip Kasuya V60-02Hario porcelanowy Drip Kasuya V60-02-a
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Hario porcelanowy Drip Kasuya V60-02

102,40 

Hario porcelanowy Drip Kasuya V60-02

Japoński sprzęt do parzenia kawy  Dripper Hario V-60 to coś właśnie dla Ciebie! Porcelanowy dripper Hario Kasuya do parzenia kawy metodą przelewową.

Rozmiar: V60-02
Kolor: Czerny
Materiał: Porcelana

Kawa Ethiopia Sidamo

Nowość

Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Ethiopia Sidamo Daye Bensa

59,89 239,55 

Kawa Ethiopia Sidamo Daye Bensa

Microlot z farmy Dukamo. Profil owocowy. Nuty mandarynek, kiwi, malin, czerwonego jabłka i makaui. Subtelny posmak czarnej herbaty. Średnia jabłkowo- cytrusowa kwasowość, średnie kremowe body.

Kraj pochodzenia – Etiopia, Sidama, Keramo
100% Arabika
Metoda obróbki ziaren – Natural
Punktacja średnia z 3 kaw SCA – 87.50 pkt.
Rekomendacja zaparzania – aeropress, french press/ drip

The Gabi Drip Mastergabi-gorillacoffee-4Brak produktu
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

The Gabi Drip Master

137,99 

The Gabi Drip Master

jest wykorzystanie w konstrukcji elementu prysznica z 16 otworami!

Tworzywo: tworzywo sztuczne.

Hario Szklany Drip V60-02
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Hario Szklany Drip V60-02

82,94 

Hario Szklany Drip V60-02

Rozmiar: V60-02
Kolor: biały-czarny/przezroczysty
Materiał: szkło, tworzywo sztuczne