Przewiń do zawartości
sklep@gorillacoffee.plMessenger

Darmowa dostawa od 199 zł

GorillaCoffee.pl
Sklep z kawą ręcznie paloną, wyjatkowe plantcje, oryginalne fantastyczne kawy.
GorillaCoffee.plGorillaCoffee.pl

Szukasz czegoś więcej?

Moje konto
0,00 zł0

Zobacz koszykZamówienie

  • Brak produktów w koszyku.

Razem: 0,00 zł

Zobacz koszykZamówienie

  • Kawa
    • Wszystkie kawy
    • Bestsellery kawowe Top 10
    • NowościNowości kawowe
    • Promocja
    • Kawa do ekspresuKawa do ekspresu ciśnieniowego
    • Kawa do przelewuKawa do ekspresu przelewowego
    • Kawa bezkofeinowa
    • Kawa Cold BrewCold brew, czyli kawa parzona na zimno.
    • Kawy Organiczne
    • Espresso Black EditionWyjątkowe kawy dla wielbicieli espresso i kaw malecznych
    • Kawa Geisha
    • Gold Edition
    • Kawa BlendBlend to mieszanka dwóch lub więcej kaw, które pochodzą z różnych regionów świata. Głównym celem blendu jest uzyskanie unikalnego smaku kawy. Blendy komponowane są przez Roastera, który czuwa nad procesem selekcji odpowiednich gatunków kawy oraz wypalaniem ziaren. Najczęściej blendy komponuje się tuz przed wypaleniem, chodź zdarzają się sytuacje odwrotne, kiedy wielkość ziaren wchodzących w skład blendu jest różna, przez co czas ich wypalania jest inny. Blendy wypalane w ten sposób, zawierają ziarna o różnym stopniu palenia, co ma odzwierciedlenie w ich barwie. Blendy pozwalają na rozkoszowanie się kawą skomponowaną według indywidualnych preferencji. Musisz koniecznie spróbować naszych mieszanek. Odkryj w kawie to co kochasz najbardziej.
    • Kawa MicrolotsMicrolot to ziarna o wyjątkowych cechach, występujące w obrębie jednej plantacji. Załóżmy, że masz sad jabłkowy. Większość drzew w sadzie produkuje wspaniałe jabłka. Jednak w jednym obszarze twojego sadu jest to jedno miejsce, w którym jabłka są niesamowicie wspaniałe. Drzewa w tym małym obszarze produkują bardziej soczyste. Bardziej soczyste jabłka niż reszta sadu. Zasadniczo wszystkie owoce z całego sadu są mieszane i sprzedawane razem, umieszczając najlepsze jabłka w tych, które są bardziej standardowe. Ale co, jeśli sam wybierzesz najlepsze jabłka, zanim pójdą na rynek i sprzedadzą je osobno? To pomysł na microlot. Kawy, które wchodzą w skład baneru microlot, różnią się pod względem swojej wyjątkowości i smaku. Są po prostu “wyjątkowe”. Uwielbiamy nasze kawy … i myślimy, że Ty też. Nie wstydź się. Rozkoszuj się w naszych microlotach. Nie zapomnij też o bliskich :-) Microlot to ziarna o wyjątkowych cechach, występujące w obrębie jednej plantacji. Ziarna pochodzące z danego miejsca, są zdecydowanie lepszej jakości, od tych rosnących w innej części plantacji. Na powstanie microlotów ma wpływ wiele czynników środowiskowych; rodzaj gleby, stopień zacienienia lub nasłonecznienia, sąsiedztwo innych roślin oraz ogólny mikroklimat panujący na plantacji. Drzewa kakaowe dające te niepowtarzalne owoce traktowane są ze szczególną troską, a podejście do zbiorów jest…
    • Kawa Single OriginSingle origins to tak zwane kawy jednorodne, czy inaczej „kawy speciality”. Kawy single origins to kawy pochodzące z jednego zbioru, uprawiane w ramach jednego obszaru geograficznego, państwa, plantacji. Najczęściej tym terminem określa się kawy uprawiane w jednym gospodarstwie. Single origins pozwalają poznać nuty smakowe kawy charakterystyczne dla miejsca jej pochodzenia, które kształtowane są przez wiele czynników, w tym warunki naturalne m.in; rodzaj gleby, powietrze, opady, nasłonecznienie, czy też położenia plantacji względem wysokość nad poziomem morza. Kawy speciality cechują się unikalnym, silnym i bogatym smakiem, którego nie można pomylić z ziarnami pochodzącymi z innych regionów. Single origins pochodzące z Afryki cechują nuty kwiatowe, owocowe i korzenne. W kawach pochodzących z Azji i Oceanii dominuje gorzka czekolada, herbata, nuty korzenne, smak owoców tropikalnych i orzechów. Natomiast ziarna pochodzące z Ameryki Środkowej są bogate w nuty karmelu, kakao, czekolady i orzechów włoskich, zaś miłośnikom aromatów czekolady, miodu, orzechów, wanilii i karmelu przypadną do gustu kawy pochodzące z Ameryki Południowej. Kawa speciality najczęściej palona jest lekko lub średnio, aby zachować jej naturalny aromat. Zazwyczaj wykorzystywana jest do przygotowania espresso, doskonale sprawdza się podczas parzenia metodami przelewowymi.
    • 90+ SCAKawy posiadające powyżej 90 punktów w skali SCA nazywane sa jako “Outstanding Coffee”
    • CascaraCascara, czyli suszone owoce wiśni kawowca.
    • Kawy o naturalnym smaku i aromacie
      • Kawy o smaku i aromacie cytrusów i kwiatów
      • Kawy o smaku i aromacie czekolady i karmelu
      • Kawy o smaku i aromacie orzechów i przypraw
      • Kawy o smaku i aromacie owoców
    • Kawy z nutą smakową
      • Kawy z nutą cynamonu
      • Kawy z nutą cytrusów
      • Kawy z nutą cytryny
      • Kawy z nutą czekolady
      • Kawa z nutą herbaty
      • Kawy z nutą jaśminu
      • Kawy z nutą kakao
      • Kawy z nutą karmelu
      • Kawy z nutą marcepanu
      • Kawy z nutą orzecha
      • Kawy z nutą pomarańczy
      • Kawy z nutą porzeczki
      • Kawy z nutą wiśni
      • Kawa waniliowa
    • Kraj pochodzenia
      • kawa z Birmy
      • kawa z Burundi
      • kawa z Brazylii
      • kawa z Dominikany
      • kawa z Etiopii
      • kawa z Gwatemali
      • kawa z Hondurasu
      • kawa z Indii
      • kawa z Indonezji
      • kawa z Kenii
      • kawa z Kolumbii
      • kawa z Kostaryki
      • kawa z Kuby
      • kawa z Meksyku
      • kawa z Nepalu
      • kawa z Nikaragui
      • Kawa z Panamy
      • kawa z Peru
      • kawa z Rwandy
      • kawa z Salwadoru
      • kawa z Tanzanii
    • Sposób parzenia
      • Parzenie Espresso
      • Parzenie Kawiarka
      • Parzenie Aeropress
      • Parzenie French Press
      • Parzenie Przelew Drip
    • Stopień wypalania
      • Light
      • Medium
      • Dark
  • Ekspres do kawy
    • Automatyczne ekspresy do kawy
    • Przelewowe ekspresy do kawy
    • Ciśnieniowe ekspresy do kawy
      • Kolbowe ekspresy do kawy
      • Ekspresy dźwigniowe
  • MłynkiMłynki do kawy
    • Elektryczny młynek do kawy
    • Ręczny młynek do kawyręczne młynki do kawy
  • Akcesoria
    • Aeropress
    • Czajniki do parzenia kawy
    • French press
    • Drippery
      • chemex
      • Gina
      • The Gabi
      • Mr Clever Dripper
      • Hario
      • Kalita dripperKalita
      • KintoHarmonia między użytecznością a estetyką – tak można opisać akcesoria japońskiej marki Kinto. Misją firmy jest stworzenie produktów, które będą łatwe i przyjemne w codziennym użytkowaniu, a przede wszystkim będą pobudzać wszystkie nasze zmysły, nie tylko wzroku. Historia marki Kinto sięga jeszcze 1972 roku. Początkowo prowadzili hurtową sprzedażą ceramiki i zastawy stołowej w Shiga, w Japonii. Następnie rozpoczęli opracowywanie własnych produktów, które miały dopełniać i wzbogacać codzienne życie, gwarantując najwyższy komfort użytkowania. Od 2010 roku akcesoria marki Kinto, w tym nie tylko ręcznie robiona zastawa stołowa, ale także ceramika oraz zaparzacze do kawy i herbaty, eksportowane na cały świat.
      • OrigamiDripper Origami – piękna forma i doskonała konstrukcja, dzięki którym przygotujesz wybitny napar. „Origami” – ori oznacza „składanie”, a g(k)ami oznacza „papier” – jest to japońska sztuka składania papieru. Ten piękny dripper ORIGAMI jest inspirowany tym kolorowym, kreatywnym, ale i delikatnym rzemiosłem, które inspiruje ludzi od wieków. Perfekcyjny napar Dripper Origami umożliwia przygotowanie najlepszego naparu, o jakim można marzyć. Zespół projektujący produkt współpracował z wieloma baristami i opracował idealny kształt składający się z 20 żeber tworzących kanały powietrzne, które stabilizując prędkość ekstrakcji dzięki czemu otrzymujemy czysty i gładki napar. Dripper posiada charakterystyczne rowki które stabilizują prędkość ekstrakcji co w rezultacie daje nam czysty i doskonały napar. Doskonałość materiału Dripper wykonany jest z porcelany Mino – jednej z najbardziej prestiżowych japońskich manufaktur o ponad 400-letniej historii. Ten dripper do kawy w rozmiarze „M” może wypełnić od 1 do 4 filiżanek pysznie zaparzoną, aromatyczną kawą.
      • TimemoreMarka Timemore Timemore to renomowana marka specjalizująca się w produkcji wysokiej jakości akcesoriów do parzenia kawy. Firma zyskała uznanie wśród kawowych entuzjastów i profesjonalistów dzięki innowacyjnemu podejściu do projektowania produktów oraz dbałości o każdy szczegół. Timemore jest synonimem precyzji, elegancji i funkcjonalności, co czyni ją jedną z czołowych marek w świecie kawy specialty. Historia i misja Założona w 2012 roku, Timemore powstała z pasji do kawy i chęci dostarczania akcesoriów, które podnoszą jakość domowego parzenia kawy na poziom profesjonalny. Misją marki jest umożliwienie każdemu, niezależnie od poziomu zaawansowania, przygotowania idealnej filiżanki kawy. Timemore kładzie nacisk na edukację kawową, promując zrozumienie i docenianie procesu parzenia kawy. Główne produkty Młynki do kawy: o Młynki ręczne: Znane ze swojej precyzji, trwałości i wygody użytkowania. Młynki Timemore są wykonane z wysokiej jakości materiałów, takich jak stal nierdzewna i aluminium, co zapewnia równomierne mielenie ziaren kawy. o Młynki elektryczne: Zaprojektowane z myślą o szybkim i wygodnym mieleniu kawy, idealne dla osób, które cenią sobie oszczędność czasu. Drippery i filtry: o Drippery: Timemore oferuje drippery wykonane z różnych materiałów, takich jak szkło, ceramika czy stal nierdzewna, które umożliwiają precyzyjne i równomierne parzenie kawy. o Papierowe filtry: Specjalnie zaprojektowane, aby współpracować z dripperami Timemore, zapewniają czysty smak…
      • V60
    • FiliżankiFiliżanki do kawy.
    • Dzbanki filtrujące wodę
    • Filtry do wody
    • Filtry
      • Aeropress
      • chemex
      • Gabi
      • KalitaFiltry Kalita
      • Moccamaster
      • Origami
      • V60
    • Młynki
    • Napoje roślinne
    • Kawiarki
      • Aluminiowe
      • Elektryczne
      • Indukcja
      • Stal nierdzewna
    • Książki o kawieKsiążki o kawie, sposobach jej parzenia, pochodzenie, kawiarniach etc
    • Opakowania prezentoweOpakowania prezentowe na kawę
    • Torby z Juty Zero WasteNa samym początku była kawa, ekologia i głębokie przekonanie o konieczności zmiany stylu życia, zamiłowanie do piękna oraz przyjaźń. Wszystko to prawda, ale w zupełnie innej kolejności. Dwie przyjaciółki pragnące działać i zmieniać. Zaczęły od siebie, od less waste w swoim życiu i swoich domach. Potem, z miłości do kawy ( i przy niejednej kawie) zrodził się pomysł ratowania jutowych worków, w których cudowne ziarna bezpiecznie wędrują po całym świecie. I tak, jak kobiety kochają kawę, tak pokochają nasze torby! Każda torba jest inna, każda jest perełką tworzoną z pasją i radością. Jesteśmy szczęśliwe mogąc je oddać w Twoje ręce. Tylko pilnuj, jak oka w głowie. Jeśli natomiast oczko się zgubi, odejdzie na emeryturę lub troszkę znudzi – wróć do nas po następną, a znowu się okaże, że mamy dla Ciebie coś specjalnego!… NASZE ZALETY HAND MADE Każda torba wykonana jest ręczenie w naszej pracowni w Warszawie. NATURALNE MATERIAŁY Torby wykonane są z jutowych worków po kawie. Juta jest jednym z najmocniejszych, naturalnych materiałów, dlatego gwarantuje naszym torbom trwałość i wytrzymałość. LESS WASTE Przyświeca nam styl less waste. Worki, z których wykonane są nasze torby otrzymały drugie życie i wierzymy, że długo jeszcze z Tobą pozostaną. UNIKALNY DESIGN Każda torba…
    • SzklankiSzklanki z przeznaczeniem na kawę
    • WagiWagi dla baristów
  • Kawa na prezent
  • Czekolada
    • Biała czekolada
    • Czekolada bio
    • Czekolada ciemna
    • Czekolada do picia
    • Czekolada gorzka
    • Czekolada mleczna
    • Czekolada nadziewana
    • Czekolada organiczna
    • Czekolada wytrawna
    • Czekolada z kawą
    • Lizaki czekoladowe
    • Czekolada Zotter
  • Filtry do wody
  • Blog
    • Coffee Recipe
    • Coffee Tips
    • Mikroplastik ABC
      • Mikroplastik w wodzie pitnej – skąd się bierze i czy można go uniknąć?
      • Mikroplastik w żywności – czy wiemy, co trafia na nasze talerze?
      • Jak mikroplastik wpływa na zdrowie organizmu? Jak się chronić przed cząstkami mikroplastiku?
      • Jak usunąć mikroplastik z organizmu? Naturalne metody detoksykacji
Facebook otworzy się w nowym oknieInstagram otworzy się w nowym oknie
  • Kawa
    • Wszystkie kawy
    • Bestsellery kawowe Top 10
    • NowościNowości kawowe
    • Promocja
    • Kawa do ekspresuKawa do ekspresu ciśnieniowego
    • Kawa do przelewuKawa do ekspresu przelewowego
    • Kawa bezkofeinowa
    • Kawa Cold BrewCold brew, czyli kawa parzona na zimno.
    • Kawy Organiczne
    • Espresso Black EditionWyjątkowe kawy dla wielbicieli espresso i kaw malecznych
    • Kawa Geisha
    • Gold Edition
    • Kawa BlendBlend to mieszanka dwóch lub więcej kaw, które pochodzą z różnych regionów świata. Głównym celem blendu jest uzyskanie unikalnego smaku kawy. Blendy komponowane są przez Roastera, który czuwa nad procesem selekcji odpowiednich gatunków kawy oraz wypalaniem ziaren. Najczęściej blendy komponuje się tuz przed wypaleniem, chodź zdarzają się sytuacje odwrotne, kiedy wielkość ziaren wchodzących w skład blendu jest różna, przez co czas ich wypalania jest inny. Blendy wypalane w ten sposób, zawierają ziarna o różnym stopniu palenia, co ma odzwierciedlenie w ich barwie. Blendy pozwalają na rozkoszowanie się kawą skomponowaną według indywidualnych preferencji. Musisz koniecznie spróbować naszych mieszanek. Odkryj w kawie to co kochasz najbardziej.
    • Kawa MicrolotsMicrolot to ziarna o wyjątkowych cechach, występujące w obrębie jednej plantacji. Załóżmy, że masz sad jabłkowy. Większość drzew w sadzie produkuje wspaniałe jabłka. Jednak w jednym obszarze twojego sadu jest to jedno miejsce, w którym jabłka są niesamowicie wspaniałe. Drzewa w tym małym obszarze produkują bardziej soczyste. Bardziej soczyste jabłka niż reszta sadu. Zasadniczo wszystkie owoce z całego sadu są mieszane i sprzedawane razem, umieszczając najlepsze jabłka w tych, które są bardziej standardowe. Ale co, jeśli sam wybierzesz najlepsze jabłka, zanim pójdą na rynek i sprzedadzą je osobno? To pomysł na microlot. Kawy, które wchodzą w skład baneru microlot, różnią się pod względem swojej wyjątkowości i smaku. Są po prostu “wyjątkowe”. Uwielbiamy nasze kawy … i myślimy, że Ty też. Nie wstydź się. Rozkoszuj się w naszych microlotach. Nie zapomnij też o bliskich :-) Microlot to ziarna o wyjątkowych cechach, występujące w obrębie jednej plantacji. Ziarna pochodzące z danego miejsca, są zdecydowanie lepszej jakości, od tych rosnących w innej części plantacji. Na powstanie microlotów ma wpływ wiele czynników środowiskowych; rodzaj gleby, stopień zacienienia lub nasłonecznienia, sąsiedztwo innych roślin oraz ogólny mikroklimat panujący na plantacji. Drzewa kakaowe dające te niepowtarzalne owoce traktowane są ze szczególną troską, a podejście do zbiorów jest…
    • Kawa Single OriginSingle origins to tak zwane kawy jednorodne, czy inaczej „kawy speciality”. Kawy single origins to kawy pochodzące z jednego zbioru, uprawiane w ramach jednego obszaru geograficznego, państwa, plantacji. Najczęściej tym terminem określa się kawy uprawiane w jednym gospodarstwie. Single origins pozwalają poznać nuty smakowe kawy charakterystyczne dla miejsca jej pochodzenia, które kształtowane są przez wiele czynników, w tym warunki naturalne m.in; rodzaj gleby, powietrze, opady, nasłonecznienie, czy też położenia plantacji względem wysokość nad poziomem morza. Kawy speciality cechują się unikalnym, silnym i bogatym smakiem, którego nie można pomylić z ziarnami pochodzącymi z innych regionów. Single origins pochodzące z Afryki cechują nuty kwiatowe, owocowe i korzenne. W kawach pochodzących z Azji i Oceanii dominuje gorzka czekolada, herbata, nuty korzenne, smak owoców tropikalnych i orzechów. Natomiast ziarna pochodzące z Ameryki Środkowej są bogate w nuty karmelu, kakao, czekolady i orzechów włoskich, zaś miłośnikom aromatów czekolady, miodu, orzechów, wanilii i karmelu przypadną do gustu kawy pochodzące z Ameryki Południowej. Kawa speciality najczęściej palona jest lekko lub średnio, aby zachować jej naturalny aromat. Zazwyczaj wykorzystywana jest do przygotowania espresso, doskonale sprawdza się podczas parzenia metodami przelewowymi.
    • 90+ SCAKawy posiadające powyżej 90 punktów w skali SCA nazywane sa jako “Outstanding Coffee”
    • CascaraCascara, czyli suszone owoce wiśni kawowca.
    • Kawy o naturalnym smaku i aromacie
      • Kawy o smaku i aromacie cytrusów i kwiatów
      • Kawy o smaku i aromacie czekolady i karmelu
      • Kawy o smaku i aromacie orzechów i przypraw
      • Kawy o smaku i aromacie owoców
    • Kawy z nutą smakową
      • Kawy z nutą cynamonu
      • Kawy z nutą cytrusów
      • Kawy z nutą cytryny
      • Kawy z nutą czekolady
      • Kawa z nutą herbaty
      • Kawy z nutą jaśminu
      • Kawy z nutą kakao
      • Kawy z nutą karmelu
      • Kawy z nutą marcepanu
      • Kawy z nutą orzecha
      • Kawy z nutą pomarańczy
      • Kawy z nutą porzeczki
      • Kawy z nutą wiśni
      • Kawa waniliowa
    • Kraj pochodzenia
      • kawa z Birmy
      • kawa z Burundi
      • kawa z Brazylii
      • kawa z Dominikany
      • kawa z Etiopii
      • kawa z Gwatemali
      • kawa z Hondurasu
      • kawa z Indii
      • kawa z Indonezji
      • kawa z Kenii
      • kawa z Kolumbii
      • kawa z Kostaryki
      • kawa z Kuby
      • kawa z Meksyku
      • kawa z Nepalu
      • kawa z Nikaragui
      • Kawa z Panamy
      • kawa z Peru
      • kawa z Rwandy
      • kawa z Salwadoru
      • kawa z Tanzanii
    • Sposób parzenia
      • Parzenie Espresso
      • Parzenie Kawiarka
      • Parzenie Aeropress
      • Parzenie French Press
      • Parzenie Przelew Drip
    • Stopień wypalania
      • Light
      • Medium
      • Dark
  • Ekspres do kawy
    • Automatyczne ekspresy do kawy
    • Przelewowe ekspresy do kawy
    • Ciśnieniowe ekspresy do kawy
      • Kolbowe ekspresy do kawy
      • Ekspresy dźwigniowe
  • MłynkiMłynki do kawy
    • Elektryczny młynek do kawy
    • Ręczny młynek do kawyręczne młynki do kawy
  • Akcesoria
    • Aeropress
    • Czajniki do parzenia kawy
    • French press
    • Drippery
      • chemex
      • Gina
      • The Gabi
      • Mr Clever Dripper
      • Hario
      • Kalita dripperKalita
      • KintoHarmonia między użytecznością a estetyką – tak można opisać akcesoria japońskiej marki Kinto. Misją firmy jest stworzenie produktów, które będą łatwe i przyjemne w codziennym użytkowaniu, a przede wszystkim będą pobudzać wszystkie nasze zmysły, nie tylko wzroku. Historia marki Kinto sięga jeszcze 1972 roku. Początkowo prowadzili hurtową sprzedażą ceramiki i zastawy stołowej w Shiga, w Japonii. Następnie rozpoczęli opracowywanie własnych produktów, które miały dopełniać i wzbogacać codzienne życie, gwarantując najwyższy komfort użytkowania. Od 2010 roku akcesoria marki Kinto, w tym nie tylko ręcznie robiona zastawa stołowa, ale także ceramika oraz zaparzacze do kawy i herbaty, eksportowane na cały świat.
      • OrigamiDripper Origami – piękna forma i doskonała konstrukcja, dzięki którym przygotujesz wybitny napar. „Origami” – ori oznacza „składanie”, a g(k)ami oznacza „papier” – jest to japońska sztuka składania papieru. Ten piękny dripper ORIGAMI jest inspirowany tym kolorowym, kreatywnym, ale i delikatnym rzemiosłem, które inspiruje ludzi od wieków. Perfekcyjny napar Dripper Origami umożliwia przygotowanie najlepszego naparu, o jakim można marzyć. Zespół projektujący produkt współpracował z wieloma baristami i opracował idealny kształt składający się z 20 żeber tworzących kanały powietrzne, które stabilizując prędkość ekstrakcji dzięki czemu otrzymujemy czysty i gładki napar. Dripper posiada charakterystyczne rowki które stabilizują prędkość ekstrakcji co w rezultacie daje nam czysty i doskonały napar. Doskonałość materiału Dripper wykonany jest z porcelany Mino – jednej z najbardziej prestiżowych japońskich manufaktur o ponad 400-letniej historii. Ten dripper do kawy w rozmiarze „M” może wypełnić od 1 do 4 filiżanek pysznie zaparzoną, aromatyczną kawą.
      • TimemoreMarka Timemore Timemore to renomowana marka specjalizująca się w produkcji wysokiej jakości akcesoriów do parzenia kawy. Firma zyskała uznanie wśród kawowych entuzjastów i profesjonalistów dzięki innowacyjnemu podejściu do projektowania produktów oraz dbałości o każdy szczegół. Timemore jest synonimem precyzji, elegancji i funkcjonalności, co czyni ją jedną z czołowych marek w świecie kawy specialty. Historia i misja Założona w 2012 roku, Timemore powstała z pasji do kawy i chęci dostarczania akcesoriów, które podnoszą jakość domowego parzenia kawy na poziom profesjonalny. Misją marki jest umożliwienie każdemu, niezależnie od poziomu zaawansowania, przygotowania idealnej filiżanki kawy. Timemore kładzie nacisk na edukację kawową, promując zrozumienie i docenianie procesu parzenia kawy. Główne produkty Młynki do kawy: o Młynki ręczne: Znane ze swojej precyzji, trwałości i wygody użytkowania. Młynki Timemore są wykonane z wysokiej jakości materiałów, takich jak stal nierdzewna i aluminium, co zapewnia równomierne mielenie ziaren kawy. o Młynki elektryczne: Zaprojektowane z myślą o szybkim i wygodnym mieleniu kawy, idealne dla osób, które cenią sobie oszczędność czasu. Drippery i filtry: o Drippery: Timemore oferuje drippery wykonane z różnych materiałów, takich jak szkło, ceramika czy stal nierdzewna, które umożliwiają precyzyjne i równomierne parzenie kawy. o Papierowe filtry: Specjalnie zaprojektowane, aby współpracować z dripperami Timemore, zapewniają czysty smak…
      • V60
    • FiliżankiFiliżanki do kawy.
    • Dzbanki filtrujące wodę
    • Filtry do wody
    • Filtry
      • Aeropress
      • chemex
      • Gabi
      • KalitaFiltry Kalita
      • Moccamaster
      • Origami
      • V60
    • Młynki
    • Napoje roślinne
    • Kawiarki
      • Aluminiowe
      • Elektryczne
      • Indukcja
      • Stal nierdzewna
    • Książki o kawieKsiążki o kawie, sposobach jej parzenia, pochodzenie, kawiarniach etc
    • Opakowania prezentoweOpakowania prezentowe na kawę
    • Torby z Juty Zero WasteNa samym początku była kawa, ekologia i głębokie przekonanie o konieczności zmiany stylu życia, zamiłowanie do piękna oraz przyjaźń. Wszystko to prawda, ale w zupełnie innej kolejności. Dwie przyjaciółki pragnące działać i zmieniać. Zaczęły od siebie, od less waste w swoim życiu i swoich domach. Potem, z miłości do kawy ( i przy niejednej kawie) zrodził się pomysł ratowania jutowych worków, w których cudowne ziarna bezpiecznie wędrują po całym świecie. I tak, jak kobiety kochają kawę, tak pokochają nasze torby! Każda torba jest inna, każda jest perełką tworzoną z pasją i radością. Jesteśmy szczęśliwe mogąc je oddać w Twoje ręce. Tylko pilnuj, jak oka w głowie. Jeśli natomiast oczko się zgubi, odejdzie na emeryturę lub troszkę znudzi – wróć do nas po następną, a znowu się okaże, że mamy dla Ciebie coś specjalnego!… NASZE ZALETY HAND MADE Każda torba wykonana jest ręczenie w naszej pracowni w Warszawie. NATURALNE MATERIAŁY Torby wykonane są z jutowych worków po kawie. Juta jest jednym z najmocniejszych, naturalnych materiałów, dlatego gwarantuje naszym torbom trwałość i wytrzymałość. LESS WASTE Przyświeca nam styl less waste. Worki, z których wykonane są nasze torby otrzymały drugie życie i wierzymy, że długo jeszcze z Tobą pozostaną. UNIKALNY DESIGN Każda torba…
    • SzklankiSzklanki z przeznaczeniem na kawę
    • WagiWagi dla baristów
  • Kawa na prezent
  • Czekolada
    • Biała czekolada
    • Czekolada bio
    • Czekolada ciemna
    • Czekolada do picia
    • Czekolada gorzka
    • Czekolada mleczna
    • Czekolada nadziewana
    • Czekolada organiczna
    • Czekolada wytrawna
    • Czekolada z kawą
    • Lizaki czekoladowe
    • Czekolada Zotter
  • Filtry do wody
  • Blog
    • Coffee Recipe
    • Coffee Tips
    • Mikroplastik ABC
      • Mikroplastik w wodzie pitnej – skąd się bierze i czy można go uniknąć?
      • Mikroplastik w żywności – czy wiemy, co trafia na nasze talerze?
      • Jak mikroplastik wpływa na zdrowie organizmu? Jak się chronić przed cząstkami mikroplastiku?
      • Jak usunąć mikroplastik z organizmu? Naturalne metody detoksykacji

Kawa Rwanda Kivu Lake

GorillaCoffee » Atrybut produktu: Rodzaj mielenia » French press » Strona 2

Wyświetlanie 13–24 z 83 wynikówPosortowane według popularności

Kawa Rwanda Kivu Lake

Kawa Rwanda Kivu Lake

46,81 zł – 187,27 zł
Zobacz Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu
Kawa Brazil Sitio Das Colinas
Kawa Brazil Sítio Das Colinas

Kawa Brazil Sítio Das Colinas

44,45 zł – 177,80 zł
Zobacz Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu
Kawa Nicaragua Olomega

Kawa Nicaragua Olomega

33,38 zł – 133,53 zł
Zobacz Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu
Kawa Brazil Daterra Sunrise

Kawa Brazil Daterra Sunrise

42,88 zł – 171,51 zł
Zobacz Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu
Kawa Indonesia Flores Beiposo
Chwilowo brak

Kawa Indonesia Flores Beiposo

44,19 zł – 168,39 zł
Szczegóły Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu
Kawa Wild Ingagi Espresso

Bestseller!

Kawa Wild Ingagi Espresso

38,24 zł – 145,69 zł
Zobacz Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu
Kawa India Plantation AA Bababudang

Kawa India Plantation AA Bababudang

34,19 zł – 136,78 zł
Zobacz Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu
Kawy na start
10% OFF

Kawy na start

Od: 143,05 zł Pierwotna cena wynosiła: 143,05 zł.128,74 złAktualna cena wynosi: 128,74 zł.
Zobacz
Kawa Decaf Organic Mexico Swiss Water

Bestseller!

Kawa Decaf Organic Mexico Swiss Water

47,38 zł – 189,46 zł
Zobacz Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu
kawa bezkofeinowa

Kawa bezkofeinowa Brasil Swiss Water

46,10 zł – 184,93 zł
Zobacz Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu
Kawa Ethiopia Guji G1H

Kawa Ethiopia Guji G1

52,53 zł – 210,08 zł
Zobacz Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu
Kawa Rwanda Kizi Rift

Kawa Rwanda Kizi Rift

47,22 zł – 188,92 zł
Zobacz Ten produkt ma wiele wariantów. Opcje można wybrać na stronie produktu
←12345…
6
7→

Cena:

Kategorie produktów

Stopień wypalania

Kawa bezkofeinowa

Organicza/BIO

Piję z mlekiem

Rekomendacja parzenia

Smak i aromat

Kraj pochodzenia

Nuta smakowa

Obróbka ziarna

Pochodzenie

Kawa brazylijska
Kawa kolumbijska
Kawa peruwiańska
Kawa Rwanda
Kawa Kostaryka
Kawa Gwatemala
Kawa Kenia
Kawa Salwador
Kawa Etiopia
Kawa Nikaragua

Informacje

Kim jesteśmy?
Jak wypalamy kawę?
Kawa ręcznie palona
Najlepsze Kawy Ziarniste
Polityka prywatności
Regulamin sklepu
Dostawa
Metody płatności

Kawy

Kawa Speciality
Kawa w ziarnach
Kawa do biura
Kawa do kawiarni
Kawa z french press
Kawa z aeropressu
Kawa z dripa
Świeżo palona kawa

Ekspresy do kawy

Ekspresy do kawy
Automatyczne ekspresy do kawy
Przelewowe ekspresy do kawy
Ciśnieniowe ekspresy do kawy
Kolbowe ekspresy do kawy
Ekspresy dźwigniowe

Kontakt

Dział obsługi firm
Dział obsługi klienta
E-mail:
sklep@gorillacoffee.pl

Adres palarni:

Modlińska 17
05-092 Izabelin-Dziekanówek

Mapa Google

© 2025 GorillaCoffee.pl Wszystkie prawa zastrzeżone. Regulamin i polityka prywatności.
avatar
avatar
Brandan AI Powered by Alfabet Marki
preloader