Wyświetlanie 25–32 z 32 wyników

kawa do espresso
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa do Espresso Guatemala & Brazil

47,13 188,56 

Kawa do Espresso Guatemala & Brazil

Oryginalny blend pod espresso. Harmonia aromatu czekolady oraz orzeźwiających nut czerwonego jabłka i porzeczki. Zbalansowana słodycz karmelu i syropu klonowego. Subtelne orzechowe nuty migdałów wzbogacone kardamonem. Maślane, kremowe body.

Kraj pochodzenia – Gwatemala, Brazylia
100% Arabika
Metoda obróbki ziaren – Mix
Stopień palenia – średnio
Rekomendacja zaparzania – ekspres, kawiarka, aeropress, french press

kawa meksyk

Nowość

Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Meksyk Muxbal Estate 

45,08 171,74 

Kawa Meksyk Muxbal Estate

Doskonała kawa o gładkim, owocowo-czekoladowy smaku. Bogactwo i słodycz tropikalnych aromatów. Karmelowa słodycz melasy.

Kraj pochodzenia – Meksyk
Region –  Chiapas
Farma – Muxbal Estate
Farmer – Maeggi Rodriguez
100% Arabika
Metoda obróbki ziaren – Natural
Odmiana botaniczna
Stopień palenia – średnio
Rekomendacja zaparzania – ekspres, kawiarka, areopres, french press, drip/przelew ręczny

Kawa espresso Gwatemala

Nowość

Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa espresso Gwatemala

48,99 195,96 

Kawa espresso Guatemala

Doskonała kawa pod espresso. Zbalansowana słodycz przepełniona nutami marcepanu, rumu i orzechów laskowych. Wielowymiarowa, delikatnie słodkie i kremowe akcenty, równoważą owocową słodycz. Bogate body.

Kraj pochodzenia – Gwatemala,
100% Arabika
Metoda obróbki ziaren – Natural
Stopień palenia – średnio
Punktacja SCA – 85,75p
Rekomendacja zaparzania – ekspres, kawiarka, aeropress, french press

Black Espresso

Nowość

Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Black Espresso Gwatemala Salwador i Kolumbia

54,00 215,99 

Kawa Espresso Gwatemala Salwador i Kolumbia

Bogaty, soczysty profil owocowy. Głęboka słodycz brzoskwini wzbogacona świeżością nektarynki, czerwonego jabłka i złożonym smakiem malin. Maślany, kremowy smak orzechów i karmelu.

Kraj pochodzenia – Gwatemala, Salwador, Brazylia
100% Arabika
Metoda obróbki ziaren – Natural
Stopień palenia – średnio
Punktacja średnia z 3 kaw SCA – 86,33 p
Rekomendacja zaparzania – ekspres, kawiarka, aeropress, french press

Kawa Salwador

Nowość

Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Salwador do espresso

48,99 195,96 

Kawa Salwador do espresso

Delikatnie owocowa – czerwone jabłko i gruszka harmonijnie połączone z karmelem i migdałami. Zbalansowany i zaskakująco złożony profil smakowy. Kawa dla miłośników espresso.

Kraj pochodzenia – Salwador,
100% Arabika
Metoda obróbki ziaren – Natural
Stopień palenia – średnio
Punktacja SCA – 86,25 p
Rekomendacja zaparzania – ekspres, kawiarka, aeropress, french press

Kawa z Indii A Kalledevarapura Estate NaturalNatural

Nowość

Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa z Indii A Kalledevarapura Estate Natural

25,02 230,97 

Kawa z Indii A Kalledevarapura Estate Natural

Harmonijna kompozycja kremowej słodyczy daktyli, soczystej i orzeźwiającej czarnej porzeczki, pikantnych i złożonych nut wina, zrównoważona kwiatowym posmakiem miodu.

Kraj pochodzenia – Indie
Region – Bababudangiri – Manjarabad
Wysokość upraw – od 945 do 1350 m n.p.m
100% Arabica
Odmiana botaniczna – S795
Stopień palenia – Jasny
Obróbka ziarna – Natural
Zalecane przygotowanie – areopres, french press, drip/przelew ręczny

Kuba Guama Special

Nowość

Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa ziarnista Kuba Guama Special

41,99 167,28 

Kawa ziarnista Kuba Guama Special

Kawa dla miłośników nut czekoladowych. Dojrzałe jagody i suszone owoce, podkreślone słodyczą mlecznej czekolady. Pełne ciało, łagodna i zrównoważona kwasowość.

Kraj pochodzenia – Kuba
RegionSierra Maestra Mountain
100% Arabica
Stopień palenia – Średnio
Obróbka ziarna – Natural
Punktacja SCA – 84
Zalecane przygotowanie – ekspres, kawiarka, french press, aeropress, drip/przelew, kubek

Kawa Cuba Caracolillo

Nowość

Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Cuba Caracolillo Special

41,99 167,28 

Kawa Cuba Caracolillo Special

Kawa łączy w sobie głębokie tony słodkiej czekolady i suszonych owoców z subtelnym akcentem tytoniu. Dopełniona orzeźwiającymi nutami cytrusowymi. Kremowy, orzechowy finisz.

Kraj pochodzenia – Kuba
RegionSierra Maestra Mountain
100% Arabica
Stopień palenia – Średnio
Obróbka ziarna – Washed
Punktacja SCA – 84
Zalecane przygotowanie – ekspres, kawiarka, french press, aeropress, drip/przelew, kubek