Wyświetlanie wszystkich wyników: 4

kawa meksyk

Nowość

Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Meksyk Muxbal Estate 

45,08 171,74 

Kawa Meksyk Muxbal Estate

Doskonała kawa o gładkim, owocowo-czekoladowy smaku. Bogactwo i słodycz tropikalnych aromatów. Karmelowa słodycz melasy.

Kraj pochodzenia – Meksyk
Region –  Chiapas
Farma – Muxbal Estate
Farmer – Maeggi Rodriguez
100% Arabika
Metoda obróbki ziaren – Natural
Odmiana botaniczna
Stopień palenia – średnio
Rekomendacja zaparzania – ekspres, kawiarka, areopres, french press, drip/przelew ręczny

kawa costa rica

Nowość

Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Costa Rica Finca Fatima Red Honey

68,72 261,78 

Kawa Costa Rica Finca Fatima Red Honey

Bogactwo owocowych nut brzoskwini, jagód i owoców tropikalnych, zrównoważonych słodyczą mlecznej czekolady.

Kraj pochodzenia – Kostaryka
Region –  Los Santos
Farma – Tres Milagros
100% Arabika
Metoda obróbki ziaren – Red Honey
Stopień palenia – jasno
Rekomendacja zaparzania – areopres, french press, drip/przelew ręczny

 

kawa owocowa
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa owocowa Monteblanco Nectar Tropical

25,24 94,28 

Kawa owocowa Monteblanco Nectar Tropical

Przepełniona smakiem brzoskwini, owoców tropikalnych i truskawek. Kwiatowe nuty kawowca i jaśminu. Słodycz suszonych owoców, mlecznej czekolady i wanilii. Pełne body, wysoka kwasowość.

Kraj pochodzenia – Kolumbia
Region –  Huila
Farma – Finca Monteblanco
Farmer – Rodrigo Sánchez
100% Arabika
Metoda obróbki ziaren – Nectar Tropical Washed
Odmiana botaniczna – Purple Caturra
Stopień palenia – jasno
Rekomendacja zaparzania – areopres, french press, drip/przelew ręczny

kawa geisha panama

Nowość

kawa geisha panama
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Geisha Panama

61,50 244,52 

Kawa Geisha Panama Carmen Estate

Wyjątkowo elegancka, złożona, a jednocześnie niezwykle subtelna. Delikatne nuty róży połączone ze słodyczą i soczystością owoców tropikalnych. Orzeźwiający, cytrusowy aromat trawy cytrynowej.

Kraj pochodzenia – Panama
Region –  Volcán, Chiriquí
Farma – Finca Carmen Estate
Farmer – Carlos Aguilera
100% Arabika
Metoda obróbki ziaren – Washed
Odmiana botaniczna – Geisha
Stopień palenia – jasno
Rekomendacja zaparzania – areopres, french press, drip/przelew ręczny