Wyświetlanie 13–20 z 20 wyników

Kawa Sítio Terra Branca Papaya 90
YITH Badge
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Sítio Terra Branca Papaya 90

35,67 72,57 

Kawa Sítio Terra Branca Papaya 90

Wyjątkowo zrównoważona kawa. Aksamitnie karmelowe i kasztanowe nuty, podkreślone kremowością żółtych owoców i brzoskwini. Słodycz trzciny cukrowej.

Kraj pochodzenia – Brazylia
RegionCaparaó
FarmerViviane i Geovane dos Santos Matos
100% Arabika
Wysokość upraw1000 m n.p.m.
Odmiana botanicznaRed Catuaí
Metoda obróbki ziarenNatural
Stopień palenia – jasno
Rekomendacja zaparzania – areopres, french press, drip/przelew ręczny

cold brew kokos słony karmel
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Cold Brew Kokos Słony Karmel

13,00 74,00 

Cold Brew Kokos Słony Karmel

Kawa parzona na zimno z dodatkiem słonego karmelu i mleka kokosowego.

Zawartość kofeiny – 57 mg /100 ml
Zawartość cukrów – 5,65 g /100 ml

kawa przelewam owoce
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Przelewam Owoce

47,79 191,14 

Lekki, owocowy smak z przewagą nut czerwonej porzeczki. Miodowa słodycz.

Kraj pochodzenia – Kenia, Etiopia, Brazylia
100% Arabika
Odmiana botaniczna – Mix
Metoda obróbki ziaren – Mix
Stopień palenia – Jasno
Rekomendacja zaparzania – aereopres, french press, drip/przelew ręczny

 

cold brew mirabelka marakuja
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Cold Brew Mirabelka Marakuja

13,00 74,00 

Cold Brew Mirabelka Marakuja

Kawa parzona na zimno z dodatkiem soku z mirabelki i marakui.

Zawartość kofeiny – 57 mg /100 ml
Zawartość cukrów – 8,06 g /100 ml

cold brew ostre mango pomarańcza
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Cold Brew Ostre Mango Pomarańcza

13,00 74,00 

Cold Brew Ostre Mango Pomarańcza

Kawa parzona na zimno z dodatkiem soku z pomarańczy i mango z chilli.

Zawartość kofeiny – 57 mg / 100 ml
Zawartość cukrów – 7,56 g /100 ml

Kawa Przelewam Kwiatki
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Przelewam Kwiatki

43,96 175,64 

Blend do przelewu. Słodkie nuty białych kwiatów wzbogacone subtelnym aromatem orzechów.

Kraj pochodzenia – Etiopia, Brazylia
100% Arabika
Odmiana botaniczna – Mix
Metoda obróbki ziaren – Mix
Stopień palenia – Jasno
Rekomendacja zaparzania – aereopress, french press, drip/przelew ręczny

Kawa Brazil Sítio Das Colinas Mirabilis
Kawa Brazil Sítio Das Colinas
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Brazil Sítio Das Colinas Mirabilis

52,99 210,51 

Kawa Brazil Sítio Das Colinas Mirabilis

Kolejna doskonała kawa z plantacji Marildy Mafort. Owocowe nuty śliwki i maliny. Słodycz rodzynek. Pełne body, przyjemny finisz.

Kraj pochodzenia – Brazylia
Region – Caparaó Mountains
Plantacja – Sítio Das Colinas
Farmer – Nilim Assumpção Santos
100% Arabika
Wysokość upraw – 1260 m n.p.m
Odmiana botaniczna – Red Catuaí
Metoda obróbki ziaren – Natural
Punktacja SCA – 88 pkt.
Rekomendacja zaparzania – aeropress, french press, drip

Kawa z Brazylii

Nowość

Sìtio Tarumã
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa z Brazylii Sìtio Tarumã

59,99 239,95 

Kawa z Brazylii Sìtio Tarumã

Połączenie intensywnych nut czerwonych owoców: soczystej truskawki, jeżyny i słodkiej śliwki. Złożone, kwiatowe aromaty jaśminu. Charakterystyczna cytrusowa kwasowość dodaje kawie wyjątkowego charakteru.

Kraj pochodzenia – Brazylia
Region – Mantiqueira
Plantacja – Sìtio Tarumã
Farmer – Eduardo Daniel da Silva
100% Arabika
Wysokość upraw – 1200 – 1300 m n.p.m
Odmiana botaniczna – Yellow Catuaí
Metoda obróbki ziaren – Anaerobic 96 hrs
Punktacja SCA – 89 pkt.
Rekomendacja zaparzania – aeropress, french press, drip