Wyświetlanie wszystkich wyników: 4

Ingagi Coffee cold brew etiopia gorillacoffee.pl
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Cold Brew Etiopia

13,00 74,00 

Cold Brew Etiopia

Kawa parzona na zimno o przyjemnym posmaku cytrusów i delikatnym słodkim body.

Kraj pochodzenia – Etiopia
100% Arabika
Zawartość kofeiny – 60 mg /100 ml

kawa etiopia

Nowość

Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Etiopia Harar Gr.1 Longberry

48,28 183,98 

Kawa Etiopia Harar Gr.1 Longberry

Głęboka słodycz prażonego ziarna kakao, podkreślona aksamitnymi nutami i kruchością orzechów pekan. Soczyste, owocowe nuty czerwonych jagód. Delikatna owocowa kwasowość.

Kraj pochodzenia – Etiopia
Region –  Harrar
100% Arabika
Metoda obróbki ziaren – Natural
Odmiana botaniczna – Heirloom
Stopień palenia – średnio
Rekomendacja zaparzania – ekspres, kawiarka, areopres, french press, drip/przelew ręczny

kawa do przelewu
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa do przelewu Ethiopia Bule Leporis

26,70 235,95 

Kawa Ethiopia Bule Leporis

Bogactwo aromatów borówki, czerwonej śliwki i czarnej porzeczki. Słodycz ciemnego karmelu. Jedwabista, czysty kubek, średnia kwasowość, średnie body.

Kraj pochodzenia – Etiopia
Region – Yirgacheffe | Bule
Wysokość upraw – 1500-2200 m n.p.m.
100% Arabica
Stopień palenia – Jasno
Obróbka ziarna – Natural
Rekomendacja parzenia – aeropress, french press, drip/przelew ręczny
Punktacja SCA – 87,75

Kawa Ethiopia Sidamo Daye Bensa 90+Brak produktu
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Ethiopia Sidamo Daye Bensa 90+

59,04 118,08 

Kawa Ethiopia Sidamo Daye Bensa 90+

Wyjątkowe połączenie tropikalnych owoców: liczi, marakui, białego grejpfruta i ciemnej czekolady. Podkreślona subtelnymi nutami białego wina. Miodowa słodycz. Średnia kwasowość, średnie body. 91,25 pkt. SCA

Kraj pochodzenia – Etiopia
Rejon – Sidama-Bensa
100% Arabica
Odmiana Arabica – Heirloom
Obróbka ziarna – Natural
Stopień palenia – Jasno
Wysokość uprawy – 1900-2217 m n.p.m.
Średnia roczna temperatura – 21ºC
Roczne opady – 649,45 mm
Punktacja SCA – 91,25 pkt.
Rekomendacja parzenia – areopres, french press, drip/przelew ręczny