Brak produktu Dodaj do listy zakupów Dodaj do listy zakupów Kawa Brazil Daterra Yellow Bourbon 50,20 zł – 202,08 zł Kawa Brazil Daterra Yellow Bourbon Doskonała kawa z plantacji Daterra o czekoladowym profilu. Subtelny smak mandarynki i żółtych owoców. Nuty maślane i mlecznej czekolady wzbogacone delikatnym cynamonem. Kraj pochodzenia – Brazylia, Minas Gerais 100% Arabica Stopień palenia – Średnio Odmiana botaniczna – Bourbon Metoda obróbki ziaren – Pulped Natural Rekomendacja zaparzania – ekspres, kawiarka, aeropress, french press Szczegóły
Nowość Dodaj do listy zakupów Dodaj do listy zakupów Kawa Costa Rica Finca Fatima Red Honey 68,72 zł – 261,78 zł Kawa Costa Rica Finca Fatima Red Honey Bogactwo owocowych nut brzoskwini, jagód i owoców tropikalnych, zrównoważonych słodyczą mlecznej czekolady. Kraj pochodzenia – Kostaryka Region – Los Santos Farma – Tres Milagros 100% Arabika Metoda obróbki ziaren – Red Honey Stopień palenia – jasno Rekomendacja zaparzania – areopres, french press, drip/przelew ręczny Do koszyka
Nowość Dodaj do listy zakupów Dodaj do listy zakupów Kawa z Kenii Kenya Mukurweini KCCE 71,56 zł – 272,56 zł Kawa Kenya Mukurweini KCCE Doskonała kawa o profilu owocowym. Słodycz czerwonej śliwki, truskawek i czerwonego jabłka. Kremowość i słodkość mlecznej czekolady. Średnia kwasowość, średnie body. Kraj pochodzenia – Kenia Region – Nyeri | Mukurweini Plantacja – Guadalupe Wysokość upraw – 1500-2200 m n.p.m. 100% Arabica Stopień palenia – Jasno Obróbka ziarna – Washed Rekomendacja parzenia – aeropress, french press, drip/przelew ręczny Do koszyka
Nowość Dodaj do listy zakupów Dodaj do listy zakupów Kawa Panama Carmen Estate Caturra Natural 34,49 zł – 68,99 zł Kawa Panama Carmen Estate Caturra Natural Kremowa, waniliowa słodycz mlecznej czekolady połączona z delikatnie pikantnym aromatem przypraw. Soczyste i orzeźwiające nuty żółtych owoców, aromat dojrzałej śliwki. Kraj pochodzenia – Panama Region – Volcán, Chiriquí Farma – Finca Carmen Estate Farmer – Carlos Aguilera 100% Arabika Metoda obróbki ziaren – natural Odmiana botaniczna – Caturra Stopień palenia – jasno Rekomendacja zaparzania – areopres, french press, drip/przelew ręczny Do koszyka