Wyświetlanie wszystkich wyników: 7

Kawa Guatemala Finca Medina
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Guatemala Finca Medina

49,10 187,06 

Kawa Guatemala Finca Medina

Intensywnie owocowa kwasowość. Słodka i winna. Nuty owoców papai, winogron, czarnej porzeczki. Super aksamitne body.

Kraj pochodzenia
– Guatemala
Region – San Lorenzo El Cubo, Antigua
Wysokość upraw – 1200-1800 m n.p.m
100% Arabica
Odmiana botaniczna – Bourbon, Caturra
Stopień Palenia – Jasno
Obróbka ziarna – Yellow Honey
Zbiory – Grudzień-Kwiecień
Punktacja SCA – 87 pkt.
Zalecane przygotowanie – aeropress, french press, drip/przelew ręczny

Kawa Kenya AA Plus Kijani Kiboko
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Kenya AA Plus Kijani Kiboko

22,74 208,07 

Kawa Kenya AA Plus Kijani Kiboko

Zrównoważona, słodka i złożona. Delikatna kwasowość jabłkowa – czerwony cydr jabłkowy z czarną porzeczką.

Kraj pochodzenia – Kenia
Region – Nyeri
100% Arabica
Odmiana Arabica – SL 28, SL 34, Ruiru 11
Obróbka ziarna – Washed
Stopień palenia – Jasno
Wysokość uprawy – 1600-2000 m n.p.m.
Punktacja SCA – 86 pkt.

Rekomendacja parzenia: areopres, french press, drip-przelew ręczny

 

cold brew kenia ingagi coffee
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Cold Brew Kenia

13,00 74,00 

Cold Brew Kenia

Kawa parzona na zimno o przyjemnym posmaku czarnej porzeczki – soczysta aromatycznie pobudzająca.

Kraj pochodzenia – Kenia
100% Arabika
Zawartość kofeiny – 60 mg /100 ml

kawa przelewam owoce
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Przelewam Owoce

47,79 191,14 

Lekki, owocowy smak z przewagą nut czerwonej porzeczki. Miodowa słodycz.

Kraj pochodzenia – Kenia, Etiopia, Brazylia
100% Arabika
Odmiana botaniczna – Mix
Metoda obróbki ziaren – Mix
Stopień palenia – Jasno
Rekomendacja zaparzania – aereopres, french press, drip/przelew ręczny

 

kawa do przelewu
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa do przelewu Ethiopia Bule Leporis

26,70 235,95 

Kawa Ethiopia Bule Leporis

Bogactwo aromatów borówki, czerwonej śliwki i czarnej porzeczki. Słodycz ciemnego karmelu. Jedwabista, czysty kubek, średnia kwasowość, średnie body.

Kraj pochodzenia – Etiopia
Region – Yirgacheffe | Bule
Wysokość upraw – 1500-2200 m n.p.m.
100% Arabica
Stopień palenia – Jasno
Obróbka ziarna – Natural
Rekomendacja parzenia – aeropress, french press, drip/przelew ręczny
Punktacja SCA – 87,75

cold brew honduras
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Cold Brew Honduras

13,00 74,00 

Cold Brew Honduras

Kawa parzona na zimno o przyjemnym posmaku czarnej porzeczki – soczysta aromatycznie pobudzająca.

Kraj pochodzenia – Honduras
100% Arabika
Zawartość kofeiny – 60 mg /100 ml

cold brew salwador
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Cold Brew Salwador

13,00 74,00 

Cold Brew Salwador

Kawa parzona na zimno o przyjemnym posmaku czarnej porzeczki – soczysta aromatycznie pobudzająca.

Kraj pochodzenia – Salwador
100% Arabika
Zawartość kofeiny – 60 mg /100 ml