Wyświetlanie 1–12 z 68 wyników

Kawa Chocolate Pride Espresso
YITH Badge
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Chocolate Pride Espresso

29,75 113,34 

Kawa Chocolate Pride Espresso

Zbalansowana o niskiej kwasowości i wyraźnym aromacie czekolady i orzechów. Doskonała jako espresso oraz jako podstawa do kaw mlecznych.

Kraj pochodzenia – Brazylia, Kolumbia, Kostaryka
100% Arabika
Odmiana botaniczna – Mix
Metoda obróbki ziaren – Mix
Stopień palenia – Ciemno
Rekomendacja zaparzania – ekspres, kawiarka

Kawa Espresso No 1
YITH Badge
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Espresso No 1

27,15 103,64 

Kawa Espresso No 1

Łagodna kawa, delikatnie owocowa. Zrównoważona, gęsta cukrowa słodycz. Nuta czekolady.

Kraj pochodzenia – Brazylia, Kolumbia
100% Arabika
Odmiana botaniczna – Mix
Metoda obróbki ziaren – Mix
Stopień palenia – Ciemno
Rekomendacja zaparzania – ekspres, kawiarka

kawa ziarnista do ekspresu ranking
YITH Badge
Kawa Colombia Supremo
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Colombia Supremo

31,32 119,31 

Kawa Colombia Supremo

. Zbalansowana kawa o smaku czekolady i karmelu oraz niskiej kwasowości. Idealna do espresso.

Kraj pochodzenia – Kolumbia
Region – Cauca
Plantacja – Popayan
100% Arabika
Wysokość upraw – 1200-2000 m n.p.m
Odmiana botaniczna – Caturra, Typica, Bourbon
Metoda obróbki ziaren – Washed
Stopień palenia – Ciemno
Rekomendacja zaparzania – ekspres, kawiarka, aeropress

Kawa Brazil Peaberries Mocca
YITH Badge
Brak produktu
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Brazil Peaberries Mocca

27,58 105,08 

Kawa Brazil Peaberries Mocca

Ziarna Peaberry stanowią około 5% zbiorów. Kawa o przyjemny aromacie karmelu i gorzkiej czekolady o zrównoważonej kwasowość jabłka, papai, brzoskwini i skórki pomarańczy z dotykiem miodu i nutą orzechów. Intensywny after taste, idealna do kawiarki.

Kraj pochodzenia – Brazylia
Region – Minas Gerais
100% Arabica
Stopień palenia – Średnio
Odmiana botaniczna – Bourbon
Metoda obróbki ziaren – Pulped Natural
Rekomendacja zaparzania – kawiarka, aeropress

Kawa do ekspresu kolbowego
YITH Badge
Kawa Gold Jungle Blend
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Gold Jungle Blend

31,65 120,56 

Kawa Gold Jungle Blend

Zbalansowana o pełnym body, bardzo niska kwasowość. Gorzka czekolada, karmel.

Kraj pochodzenia – Brazylia, Indie, Nikaragua
100% Arabika
Odmiana botaniczna – Mix
Metoda obróbki ziaren – Mix
Stopień palenia – Ciemno
Rekomendacja zaparzania – ekspres, kawiarka, areopres, french press

Kawa Latte Master Blend
YITH Badge
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Latte Master Blend

31,77 121,06 

Kawa Latte Master Blend

Słodka, ciepły profil smakowy.Idealna do mleka. Czekolada, fistaszki.

Kraj pochodzenia – Brazylia, Indie, Gwatemala
100% Arabika
Odmiana botaniczna – Mix
Metoda obróbki ziaren – Mix
Stopień palenia – Ciemno
Rekomendacja zaparzania – ekspres, kawiarka, areopress

Kawa ziarnista Cuba Serrano Lavado
YITH Badge
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa ziarnista Cuba Serrano Lavado

30,65 116,80 

Kawa ziarnista Cuba Serrano Lavado

Nisko kwasowa z przeważającą nutą migdałów z karmelem. Lekko słodkawa.

Kraj pochodzenia – Kuba
Region – Granma
100% Arabica
Stopień palenia – Ciemno
Obróbka ziarna – Washed
Zalecane przygotowanie – ekspres, kawiarka, french press, aeropress

Kawa Organic Monkey Espresso Blend
YITH Badge
YITH Badge
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Organic Monkey Espresso Blend

32,09 122,24 

Kawa Organic Monkey Espresso Blend

Znakomita kawa organiczna. Doskonała do espresso i kaw mlecznych. Zbalansowane połączenie nut czekolady i orzechów dopełnione subtelną pikantnością.

Kraj pochodzenia – Brazylia, Kolumbia, Peru, Sumatra
100% Arabica
Stopień palenia – Ciemno
Rekomendacja parzenia – ekspres, kawiarka, aeropress, french press

Kawa bezkofeinowa Decaf Peru G1 Swiss Water
YITH Badge
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa bezkofeinowa Decaf Peru G1 Swiss Water

39,75 151,44 

Kawa bezkofeinowa Decaf Peru G1 Swiss Water

Słodkie aromaty lukrowanej wiśni, z mocnym akcentem orzechów, czekolady i owoców z rodzynkami.

Kraj pochodzenia – Peru
100% Arabica
Stopień palenia – Średnio
Metoda obróbki ziaren – Swiss Water
Zalecane przygotowanie –  ekspres, kawiarka, aeropress, frech press, drip / przelew ręczny

Kawa Rwanda Kivu Lake
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Rwanda Kivu Lake

27,64 105,30 

Kawa Rwanda Kivu Lake

Idealnie zbalansowana kawa z aromatami czekolady, marcepanu i jaśminu.

Kraj pochodzenia – Rwanda
Region – Kivu Lake District
Plantacja – Kivu
Ziarno – 100% Arabika
Wysokość upraw – 1600 m n.p.m
Odmiana botaniczna – Bourbon
Stopień Palenia – Jasno
Metoda obróbki ziaren – Washed
Rekomendacja zaparzania – aeropress, frenchress, drip/przelew ręczny

Kawa Gorilla Power Bean
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Gorilla Power Bean

29,91 113,97 

Kawa Gorilla Power Bean

Wyrazista kawa o aromacie cynamonu i porzeczek oraz wyraźnym finiszu prażonego karmelu.

Kraj pochodzenia – Rwanda, Indonezja, Gwatemala, Kostaryka
100% Arabika
Odmiana botaniczna – Bourbon
Metoda obróbki ziaren – Washed
Stopień palenia – Ciemno
Rekomendacja zaparzania: ekspres

kawa ziarnista do ekspresu przelewowego
Kawa Costa Rica Tarrazu
Dodaj do listy zakupów
Dodaj do listy zakupów

Kawa Costa Rica Tarrazu

29,58 112,72 

Kawa Costa Rica Tarrazu

Single origin o pełnym body i wyraźnej kwasowości, wyczuwalne nuty wiśni, czekolady i orzechów.

Kraj pochodzenia – Kostaryka
Region – San Marcos/ San Pablo Tarrazu
Plantacja – San Rafael
100% Arabika
Wysokość upraw – 1200-2000 m n.p.m
Odmiana botaniczna – Caturra i Catuai
Metoda obróbki ziaren – Fully Washed
Stopień palenia – Średnie
Rekomendacja zaparzania – kawiarka, french press, drip/przelew